February

27

Плетіння бісером Оглала Oglala lace


« Плетіння бісером рубкою намистинами спірального джгута   |   Плетіння з бісеру і стеклярусу перекрученого джгута »

назад

Для початківців - Плетіння бісером Оглала Oglala lace

Ця техніка дозволить Вам створювати речі ажурні як якнайтонше мереживо, а за легкість її виконання Ви полюбите її назавжди.
Для першого етапу беремо нитку завдовжки 2 метри і нанизуємо на неї бісер на відстань 75 см, щоб бісеріни не звалювалися з нитки, зафіксуйте першу бісеріну на нитці, двічі пройшовши крізь неї.

Етап 2 - робимо другий ряд, для цього набираємо додатково 3 бісеріни, пропускаємо 2 бісеріни нитці підстави, отриманій після етапу 1, прохідний через 3-у бісеріну.
Знову набираємо додатково 3 бісеріни, пропускаємо 2 бісеріни нитки підстави (це 4 і 5 бісеріни, якщо вважати з кінця нитки підстави, отриманої після етапу 1), проходимо через 3-у бісеріну (це 6-а бісеріна, якщо вважати з кінця нитки підстави, отриманої після етапу 1). Продовжуємо до кінця нитки-підстави.
копии часов Roger Dubuis Якщо для закінчення другого етапу в кінці нитки-підстави залишилося недостатньо бісерін, додайте необхідну кількість (1 або 2).

Етап 3 - Робимо 3-й ряд. Для цього набираємо додатково 3 бісеріни і прохідний середню бісеріну останнього кільця другого ряду. Далі набираємо додатково 5 бісерін (дві сині, блакитна, дві сині), прохідний середню бісеріну передостаннього кільця другого ряду, продовжуємо також.

Етап 4 - плетемо 4-й ряд. Принцип плетіння як на етапі 3, але додатково набираємо по 5 бісерін.

Потім на етапі 4, нижня схема - робимо оплетку. Виходимо з 1-ої бісеріни петли, що складається з 7 бісерін, набираємо 3 нових бісеріни, пропускаємо одну, проходимо 3-у, набираємо 3, пропускаємо одну, проходимо 5-у, набираємо 3, пропускаємо одну, проходимо 7-у, далі протягуємо через середню бісеріну 3-го ряду, через 1-у бісеріну другої петлі (з 7 бісерін). Надалі повторюємо як сказано вище.
Таким чином, на кожній петлі з 7 бісерін на етапі 4, рис.2 ми доплітаємо 3 групи по 3 бісеріни кожна.


Tags: , , , , , ,

Для початківців


Схожі записи